Hot mama!



cayalahhh..i'm proud of you..to all mama2 driver taxi & bas rapid.
teringin rasa hati berkenal mesra..berkenalan rapat dengan diorang..tapi berapa keratlah sangat yang ada..yang mampu menanggung tanggungjawab itu..
memang susah nak dapat peluang..sampaikan dah call taxi centre minta driver perempuan pun..selalunya dihampakan jugak :(
klau driver bas rapid lagilah susah..selalu pun terserempak@terselisih kat jalan jer..respek abih tengok diorang.
lagi respek kalau dapat jumpa driver perempuan yang memandu bas Rapid kat dalam Putrajaya tu..hinggakan pernah berlawak dengan kenalan2 yang sememangnya tinggal/bekerja kat Putrajaya tu..
supaya dapatkan lesen pandu bas rapid..lagi-lagi lawak bila ada plak diorang2 tu yang kucuba just nak berlawak itu
anggap 'me' ini ntah apa2..perli orang gomen???..kenapa?awat nak terasa kot tu plak..jeng.jeng jeng??emo disitu..hina sangatkah?

arghh..atau me ini yang terlampaukah??
rasanya pernah gak suarakan perkara yang sama kepada kenalan blogger yang belum pernah bersua..heheh..yang ni taktau la plak apakah respon diorang..ntah2 hangin semacam..kehkehkeh
...ahhh sudah!!melayan cerita kenalan2 sket2..sentap..cakap sket.sentap ni tak ke mana la kita.

Happy Mother's Day kepada semua hot stereng mama..tetaplah semangat bekerja..kami berbangga dengan bonda..bonda semuaaaa..:D

P/S i luv u: TQ..piccas from google

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook