bagaikan puteri ;)

ini adalah cerita ceritet di hari semalam...seperti biasakla,kan..isnin ni sedapat mungkin mesti nak ada entry cerita weekend,
musti tuuu...kalau dah bawak ke esok2 nya dah tak sedap lor..lagik sadis bila dah 'basi' bak kata sesetengah bloggerss.

bagaikan puteri..bak kata si title...yeah!sesekali perasan dilayan bagaikan puteri, tak salahkan...gerangan siapa lagi kalau bukan dari putera hati kesayangan :D
yang selalu tu sebok memanjang..tup..tup..semalam sebaek sahaja sang puteri ini mencelikkan matanya..wahhh..terang bangat sihh..laa, dah cerah, ke mana putera hati yang saban pagi mengejutkan sang puteri solat subuh..ohh..sang puteri masih mengibar bendera, dapat la kelepasan sesekala :D...putera kecik juga masih nyenyak nampaknya.
tetiba pintu bilik terbuka..terjengol putera hati sambil menghadiahkan senyum manisnya..kelihatannya seperti baru pulang..ehh..ke mana saja pepagi begini...tapi hanya senyuman yang menjawab semua persoalan???

siap mandi bagai..jengah ke dining..wahhh...breakfast tersedia.., jengok ke dapur...ahhaaa..stok barang basah..ayam, daging, udang. sotong, ikan...sume tu menunggu masa untuk dibekukan.
paling best..putera hati menunaikan sesuatu yang dihajati..ngidam ke..baru malam tadi bagitau..ingatkan bulan depan la..
on the way nak gi majlis kawen kat Perak...singgah RnR..sure ada :D


wahhh..ayah sudah ke pasar sensorang seawal pagi...settle abih dah sume antara keja wajib pepagi weekend.
ada chance la jenjalan tengahari tu...keluar ke Alam Sentral, kat Giant 13 pun ada England Optical,kan?..spek dah siap..yeahh! takyah nak bercontact lense lagi pasni,sesekali jenjalan sendirian..best pulak..anak dan ayah dibiarkan menghabiskan masa bersama..leka dengan dunia lelaki mereka..dan sang puteri inilah masanya..melekakan diri dengan dunia yang dirindui...heheh."shopping time"!

You Might Also Like

2 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook