mana keyboard mama???

semangat pepagi ni..nak buat entry terjah2 macam yang tengah hot kat pasaran blogger sekarang ni..pepehal pun entry nak jemput en.Ben Ashaari yang tengah famous amos tu untuk datang menjengok blog yang tak seadanya ni la cadangnya memula tu..
lepas on itu ini..sampai dah nak start menaip..uiksss???di mana ngko wahai keyboard??
heheh..hanya ayah yang bisa menjawab soalan ini...tapi ayah???sudah keluar atas urusan bisnesnya..adakah?..perlukah??..

yaaa..tetiba terpandang ini..entah gerangan siapa yang empunya..kenapa menyibuk plak bendalah ni kat sini.."Toshiba" lagik!!haah..maka kepada yang empunya ini toshiba..mintak izin ku try..kuuji apa yang hebat sangat si toshiba ini...heheh,alang2 dah mintak my hubby tolong download itu ini.maka si isterinya itu haruslah terlibat sama :)

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook