jom berangan denganku!


heheh..nak jugak enterprem gambo ni, sekali tengok macam tokey beras Faiza basmathi tu pun ada..
first of all...sorry la dengan kualiti foto syok sendirik ku ini..goyang ke gigil ke sume ada tang tu!kalau dah sebelah tangan jer..kanan ke kiri ke..cenggini la selalu hasilnya :(

Tapi, mengingatkan belum wujud satu pun lagi entry berkaitan persalinan lady in black ni...dan taraaaaa
ole2 dari ayah sekembalinya dari job kat Qatar..alang2 dah transit kat Dubai tu..sambar la sepersalinan tradisi kat sana untuk isteri tersayang :)
maka...dapatlah kot mama melaksanakan misi satu impian yang telah terpendam sekian lama..sejak bila?..
sejak ofis kat jalan P.Ramlee tu laa..sejak tetiap hari p ofis naek Putra lrt sampai ke stesyen KLCC tu laa..sejak tetiap hari..pagi..tengahari..petang/malam dok buat lintasan hormat kat dalam shopping complex KLCC tu laa..semata2 untuk ulang-alik ke stesyen Putra lrt tu lerrr..:D
maka...sejak itulah selalu sangat dok terserempak dengan tok2 arab wangi..memimpin si chantek manis memasing yang berselubung hitam ada gak siap berpurdah bershopping tak hengat kat KLCC tu...kenapa si chantek manis..sedangkan diorang cuma nampak mata jer..ohhhoo..pasti sudah ku skodeng mereka2 itu lah..kat ladies itu lah..itulahhhh..cunnnn, memang taknak lepas pandang laa, tu pasal bertutup litup..bukan macam kite2 ni,bila dah cun tu..lagi nak bukak..nak tunjuk semua.
hmmm..itulah impian mama..pi shopping bertutup litup cenggini.jalan pulak berpimpinan tangan dengan ayah yang sekilas tok arab tu,hikhikhik..simpan janggut..panjang sket..sejibik la tok arab ye ayah?itu..lah..verangan?ada gak orang camni yer???

Masalah bin problem..bila luqman melalak kalau mama pakai hitam2 ni..apakah???kenapakah??..maka persalinan ini ku simpan kembali..bersama satu impian yang satu itu..mungkin suatu hari nanti..bila Luqman mula mengerti..dan menerima kaler hitam juga cantek dipakai..sebab buat masa ini..kepada yang berpakaian hitam..sila..silalah jauhi si emir Luqman!

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook