...jakun ke???

skejap jer..dah 5 april pun..dah berapa hari dah tak menjengok ke sini..panas betol..iskh..garing rasanya kalau sesaja pi dok berjemur kat luar tu..semalam pun sama..keluar sat awal2 pepagi tu..pi jalan2 cari makan breakfast, pastu tingin plak nak menjengok ke Pasaraya Hero kat seksyen 13 tu,terus cancel nak pi Giant..sebab nampak cam ramai jer yang kuar masuk pasaraya tu..pastu siap ada pekerja yang tolong sorong troli ke kereta pastu tolong masukkan barang2 dalam boot kete lagik...salah satu tarikan tu..heheh..untuk yang berkilik anak cam mama ni la :D

heheh..jakun skejap masuk Hero tu..masuk2 jer, terus jumpa pasar barang basah..alahai, teruja nyer..kalau ke Giant or Tesco..dah lembut lutut ni haa..jelajah sana sini + kepung Luqman lagi...pastu baru sampai pasar basah...semangat nak membeli pun dah takde...tapi kat Hero,pelagi..ligat membungkus..yang kureng sket..lorong tu sempit..susah la nak sorong troli sesukahati..kang tak pepasal boleh jam dalam pasaraya ler pulak..kalau sekadar nak beli barang dapur tu..sesuwai ler sesangat...diapers pun..woishh, borong kat Hero la lepas ni..

Abih geledah Hero..heheh, sesi tapau lauk untuk lunch..heheh,biasak dah tu..Ahad kan hari gantung periuk belanga..:D

A'aa.la, tak best betol tadak gambo kan..yer la..baru terperasan mama ni memang susah sangat nak ada entry bab2 makanan ni..naper susah sangat nak snap gambo,makan kat umah pun takdak, pelagi makan kat luar..hmm, kan dah tak beseri entry tanpa gambo ni..

P/S i luv u:..sesekali membebel ntah hapa2 ni syok jugak ;P

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook