diapers la pulak!


tiba-tiba mama rasa nak cari lagi diapers tak ber'brand' seperti ini..setelah mencuba dalam beberapa hari ni,
tapi..mana nak carik?
yang ni mama beli masa kat kampung dulu..terjumpa dah tu terbekenan untuk mencuba..setelah terpengaruh menengokkan
ramai yang memborong sakan..tatkala tu mama berjalan2 ke nat pagi Jumaat kat Tok jalai..orang sini cakap pasar pagi.
Luqman pun macam sukeee jer ngan diapers ni..just cakap..."wanginyerrr diapers ni"...cepat jer dia datang belek2 diapers tu..kalau tak, jenuh bekejar gak kekadang lepas mandi tu, bila nak pakaikan dia diapers.
Ermm...compare rege...biasa2 tu,Luqman guna Huggies Dry..kalau brand Breeze ni(hehe..sebab ada word Breeze kat diapers ni)..ni mama beli trial pack jer..M22-rm10...murah Huggies lagik...
kelebihan lain???..lembut dan lebih selesa..size M tu, memang ngam2 soi dengan ponggong Luqman ni..yang best lagi tu..sebab wangi dia tu laa..kalau anak poo poo pun kewangian tu at least dapat cover la..tapi idakler sewangi pakai perfume..pada-pada jer laa :)
Tu laa..mana nak cari kat sini..ohh!Pasar Tani kat Stadium Melawati tu yer..hmm, jenuh plak meronda dari selorong ke selorong dia..dah nama pun mega..iskh..iskh..mau lembut lutut ni haa..kot2 sesapa yang penah jumpa tu..share2 la yer.

You Might Also Like

1 comments

  1. rasanya klu dd mcm ni byk jual kat wanitamelayu.com

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook