cenggini la pulok :)

tengok yang sorang tu pakai?...alahai cun melecun menawan kalbu,..
tengok yang sorang ni pulak pakai?..amboii..chomey lote, elok bebenor haa,..
tengok yang sorang lagi pakai?..shanteekkk!chantek!chantek!chantek!!!



Cemana eh kalau nengok yang empunya cerita ni..yang asyik dok usha orang tu, orang ni pulok yang pakai cenggini?
Adakah akan nampak se'stylo' anda,..anda dan mungkin anda yang telah mencuba dan hasilnya tentulah sangat dan sangat tidak mengecewakan, yeah!!
Cemana yang di sini?...takkan masih yang setakat ini..cenggini jer ke gayanya?muka yang dah sedia kecik tu..dilitup sebegitu ghupe..ha'ahh,dahi dan pipi dah tinggal separuh2 jer...tu yang tetiba terkebaboommm trend berlapis2 tu..haa, ambekk,
tayang anak tudung sampai separuh kepala,..segala yang berjendol..bergonjeng terserlah segala..hikhikhik!
Ada berannnni mahu mencuba???

Tak sabar rasanya menunggu , inner syria beserta shawl yang telah di order from 'sisters-shawl'..untuk percubaan pertama ni, try yang selapis dulu la..kot2 menjadik..barulah kita melapis..lapisikan.

P/S i luv u:TQ..ehsan google utk piccas selebriti2 cun tu :)

You Might Also Like

2 comments

  1. hehe nanti jgn lupa tepek hasilnya yer..

    ReplyDelete
  2. Salam hai eza :) x sangka t'jmpe blog awk ni hehe..tq krn membeli shawl dgn inner dr Sisters Shawl ;) Nti shawl n inner tu dh smpai,pakai cntik2 then amik gmbr tau..pastu jgn lupe tag kt fb sy (safuan_nurulain@yahoo.com.my)..i've already followed ur blog..plz follow mine back ye :) oh ya,jom exchange link?

    xoxo
    http://sisters-shawl.blogspot.com/

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook