one n' a half year old...

semalam..21 mac,my boy Emir Luqman is exactly 18months old!
hmm..what did mama n' ayah get him for his one n' a half year birthday?
Well.....???
..jalan..jalan..dan jalan lagikk, adalah activity di hari weekend..kali ni special sket laa..
bersempena befday Luqman tu, kan :)


kiranya...ni first time Luqman sampai Putrajaya dan dia really..really enjoy..sepanjang kat sana..


sekejap ayah kilik..sekejap mama kilik...kes malas nak sorong stroller la ni..


kitaorang memang sampai kira pagi gak laa...tapi tak heran la dengan mereka2 yang udah ramai2 tu..
alhamdulillah sedar jer subuh tu..hujan..tu yang semangat nak p keluar jalan..jalan.


haa..ni dah kira tengahari dahh..kul 11lelebih jer kot..semakin sesak..melekit..sungai2 peluh mengalir deras...heheh..
dah terbakaq jadi udang galah abih dahh..


hmm..ni ajer la dulu untuk kali ni..banyak lagi pic ni..iskh..iskh..karang2 mama sambung upload lagik..daaa

You Might Also Like

3 comments

  1. hi eza.. sy dhh follow awk .. nama kiter sama erk .. cam ni leh la jdi geng blog lepas nie heheheh :)

    ReplyDelete
  2. tak sempat pergi ah kat belon besar ari tu, mesti best kan

    ReplyDelete
  3. Aza;hi geng sama nama :)...terterjah blog awk td..heheh..terus kena tag, tag salam kenal erk?..hutang dulu yeahh ;)

    CRAZYBEAUTIFUL88: best memang la best...tp terik matahari tu...lom kul 12tgh dah surrender

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook