..Xpdc mencariiiieee...

hari ni..hari terakhir di bulan februari..pejam celik..pejam celik...genap 6 purnama sudah mama
dalam dunia blogger ni...dan entry kali ni.adalah entry ke 100!
ermm..nak buat entry spesel ka bersempenaan ini..takla kot..ikot entry title lahhh!

Chupsss!terlambat 2hari..ini kesah di hari jumaat semalam..semalam punya hal..hehe..dah 2Xsemalam pun..
"harap2 yang tengah membaca ni tak pening2 ngan ayat terputar2 mama" hari ni..
okeyh..kembali ke tajuk asal..XPDC mencari?..mencari mende?.jom tengok pic ni.



Oooo..ya!mendalah ni la yang kitaorang cari sepanjang hari Jumaat tu..iskh..iskh..abih hampir sume seksyen
kat Shah Alam ni digeledah...tadak ngko..susah gak ekk..paling hampeh kalau gi tanya sama apek kat kedai hardware..
tekebil2 mata dia tak tau benda gapo...ada yang siap suruh kita sketch untuk dia...dan kalau tetiba ada plak..
nun haa..design zaman tok nadok nun haa..hahaha!
silap mama gak tak print or bawa magazines yang ada gambo mendalah ni..kalau redah kat tempat yang ngambek tempahan langsir tu..
kena order & makan hari la plak nak nunggu baru dapat..iskh..iskh...
sepagian mencarik..non ado hasilnya...balik umah dulu..sebab ayah nak Jumaat dulu la..kan?..
petangnya xpdc diteruskan...dah malas dahhh nak jelajah shah alam lagik...senang cerita terus jer ke IKEA..
habis cerita..sah2 dah..berlambak haa..pilih jer..nak itam ada..putih ada...silver pun adaaa..
memang dah berkali2 nengok yang kat IKEA ni..ada la yang dah bekenan tapi design macam logo pengakap bak kata ayah..
heheh..tu yang ingat nak survey dulu..carik2 kat area Shah Alam kot2 jumpa macam yang dihajati..
nampak gaya..IKEA jugak akhirnya...dan itulah sebanarnya..yang dicari2 itu...putih kaler lagik.."curtain rod"

P/S:tertunggu2 nak nengok entry korang2 kat Tasik Perdana hari ni...syiokk abisss!!Kannnnn?

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook