...ollsss 'bout Sunday :)

hmmm...normal laa,kan? monday baru terhegeh2 nak update sunday punya story..hujung2 minggu tuuu mana la dapat nak ngadap dok mengarang cenggini...kira okeyh! la tu...baru semalam..semalam adalah kenangan..heheh...
sunday?..heheh..ke tesco la kami..ooppss..sebelum tu singgah breakfast dulu kat satu restoren feberet ayah..n mama jugak sekarang..
heheh..roti sardin dia baekkk punya..garing..rangup...siap dipotong2..cicah plak ngan kari ayam..hmm..
Luqman makan roti kosong jer..habiss..dekat 3/4 gak la dari sebijik roti tuu..kari ayam Luqman dapat ke mama gak..beketul2 la ayam
dalam pinggan mama tu ekk?
ayah?...dengan bihun gorengnya..dengan roti canai lagikk...dah nama pun restoren peberet..yer dakk?

memasing dah kekenyangan...baru la gerak ke tesco..semangat la nak tolak troli tuu..Luqman lagi la semangat...abis lorong dijelajahnyaa..
sebok belek tu belek ni...sian ayah..mengejar..mama jer yang enjoy abis ngan troli dia..
ternampak plak pyjamas untuk Luqman..amek la 2 pasang...


ohh..sampai ke bahagian barang2 basah..ramai benor..mama pun pelagi..meramaikan lagi la pasar itu...
borong ..borong..dan borong..oishh..dah kul 1tghari...Luqman dah terlentok manja + keletihan + kemengantukan kat bahu ayah...ayah pun udah kelengohan mengelek si Luqmannya..cukup la ek?..sementara ayah mengalihkan barang2 dari troli ke kaunter cashier...mama plak kelek Luqman gi amek langsir,...heheh..tengok la langsir mama ini..


langsir yang dok sebok2 cari bulan lepas tu haa..kini dah ada depan mata..bila nak gantung ni...heheh..bunga2 cinta youuu..
kita kasi tukar mood la plak..kan, dah boring..bertahun dahhh..bertemakan moden..corak2 abstrak..plain color bagai...
2010 ni..bunga2 sket...tang kaler tuuu..penting tuuu..kaler pilihan mama tuk 2010 la katakan..;)..hijau?..hijau mesti ada..sempena kempen "hijaukan alam anda" dah la sekarang jangan dok verangan nak letak runner ka...vase bunga ka..kat coffee table tu..ermm, jadiknya tak beseri la ruang tamu tu..kalau tadak bunge2 ni, kan?soo...langsir jer la yang bebunge..hehehe...dah nama pun perempuan!

sukeee..la tu, dapat langsir baru...makan tengahari?..nasi ayam Pak Mal tu jer laa..ramai sokmo tak kira hari keje or hujung minggu...tapau begedil lagi untuk Luqman...

Petang sket ayah nak kuar lagik..nak gi Digital Mall plak..beli printer lagi?..iskh..ayah ni every month musti gi beli printer..nak jadik tokey printer la plak tuuu, heheh..rezeki..rezeki..mama ngan Luqman takpayah ikut la...boleh Luqman tdo dengan selesa sket kat umah pepetang mendung camni..

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook