...artis pujaan...

rasanye dah lama tak story perihal tuan kecik mama yang sorang nie...sooooo..
hari ni nak share something yang memang interesting la pada mama nie..kira first experience setelah bergelar mama..mama kepada seorang anak bujang..huhuh..yang sedang membesar...
semenjak dua menjak ni..baru mama terperasan, memang dah agak lama terselayang pandang..tapi belum terperasan..kini baruku sedari...


ia bermula dengan satu iklan Celcom yang mana si jelita MK itu buat promo celcom laa..dan anak bujangan ku ini memang suka habis dengan iklan tu..apa yang dia suka mama tak pasti plak..pada mama boring jer nengok si MK tu pot..pet..pot..pet..dok cerita perihal celcom tu..yang anak bujang mama ni ..tersengih2..tersenyum..tersipu dan ada la dua tiga ter..lagi..tergolek2 pun penah kat depan tv tu..sambil dok nengok si MK ni pot..pet..pot..pet..ohh..hoo..sekarang baru mama terpikir yang anak bujang mama ni terperasan si MK tu senyum..sengih ke dia..bila si MK tu senyum2 sambil bercakap...anak mama ni sengih ler balik tapi bila MK
tu senyum2 jer..tersipu2 laa anak bujang sorang ni..buat2 tengok arah lain plak..bila si MK sambung cakap..dia tengok ler balik..huhuh..


..sama ler jugak dengan iklan MK kat ladang kopi tu..iklan Nescafe rasanyer..tapi jarang2 kuar kat tv dahhh..kat traffic light nak gi Giant tu..ada haa..sebesar2 alam MK dok tersengih sambil minum Nescafe..yang ni Luqman tak minat sangat..ada skali tu ajer kot..mama terperasan...lampu merah soo berhenti lama la sket..Luqman terperasan iklan tu..sampai ternganga mulut kot2 baru ternampak...or..mungkin gak tengah heran kjap..awat la pulak pompuan ni dok sengih2 di celah2 daun pokok kat tepi jalan tu..huhuh..agaknya laa


....dannn...semalam...mama pasti sesangat..time NONA kat tv3 tuu..artis pujaan anak bujanganku kini menjadi hosnya..pelagikk..bukan mama jer yang nak nengok nona sekarang..Luqman pun tumpang sekaki..problem plak..Luqman ni cuma nak nengok si MK tu ajer..habis MK cakap..sengih2 kejap.ilang jer muka si MK tu kat skrin tv tu..dah sibuk plak amek remote nak tukar channel..mana plak pegi artis pujaan dia tu..gamaknya..tekan2 sana sini kejap..tak jumpa gak..mula la buat hal sendiri main mainan dulu ker..tup..tup..muncul plak si Mk ni..kat skrin tv tu...dengar suara pun dah kenalll..terus ..Zupppss...dok sengih2 depan tv balik..
alahai...anak bujang mama ni..kat mana la agaknya boleh terjumpa ngan si Maya karin ni..boleh mintak snap gambo sekeping dua..Luqman dalam dokongan si MK ke..fuhh!kenangan cerita indah untuk Luqman bila dah besar nanti..!

p/s:..gambo2 tu..dapat dari google2 sana..sini situ...TQ :)

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook