"Penyeri @ penaik seri"

hmmm..color 2010..more too pastel color..fesyen designer cakap camtu, interior designer pun cakap yang sama...
sampai ke landskap designer pun..berpendapat begitu...
mama?...mama jugak punya color tersendiri untuk 2010 ni..awal2 lagi mama dah paint chanteek2 as a background color umah maya mama niee...stil dalam group pastel color...more to funky style sket laa...baru la mama..yek..
color apa tuu..purple?...pink?...ikut pada pandangan mata memasing laa..mama namai color ni sebagai "lavender"...soothing to the mind n' pleasing to the eye...lavender can work wonders walau kat mana ia dicampakkan....wah..wahhh...
sooo...umah maya dah settle...umah yang bepijak di bumi nyata ni apa ke hal plak..dek kerna dah tangkap cintan ngan "lavender" ni..mama nak kasi touch up sket2 la...tak ler sampai betukar perabot bagai...2010 ni digalakkan recycle balik apa yang ada...time to mix n' match :) la kite2..yer.
"lavender" akan menjadi color pilihan untuk penyeri..penaik seri ruang umah..macam kat dalam pic ni.




Umah mama ni...eco-friendly tau...hijauuuu jer wall nyer...
tambahan gadget2 comei camni ler penaik seri ruang mama nanti..kusyen tabur,..flowersss,..curtain..mama prefer off white or kaler putih mutiara tuuu...pastu ada bunga tabur kuntuman yang agak besar"jgn jadi english style, sudahh"...semesti nya color "lavender"...dah cari n jumpa..cepat2 gi beli kang dah takde..jenuh nak gi carik plak..sheer curtain pun dah jumpa kat tempat yang sama...beli jangan tak beli...harap2 ayah boleh bagi penerimaan yang baik untuk feminin color camni...Okey yer..ayah ;)

You Might Also Like

1 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook