...cerita di hari ahad...

Salam dipenghujung minggu..memang hujung minggu kita dah sampai ke penghujungnya..ye dak..?
cmane hujung minggu korang..hujung minggu mama seperti biasak2 sajorkk.tadak xtvt or event canggih manggih
ler sangat pun..sekadar rutin mingguan..pepagi ahad tu..kluar gi breakfast kat Pasar tani stadium Melawati tuu..
pastu tapau plak..apa2 lagik yang terbekenan dek hati..terliur dek lidah..
pastu gerak plak ke tesco ka..giant ka..memenuhkan semula stok barang2 dapur..camtu la selalu pagi ahadnya mama..
no..!..no!..no!..hujung minggu mama tak selamanya se"boring" itu...
walau kali ni hanya ke pasar tani n tesco sajorkk...tapi tengok laa apa yang mama jumpa tadi..
sesuatu yang memang lama sudah ku cari2..ku teringin...ingin..kiranya berbaloi ler ke pasar tani pepagi tadi...



gantungan rambu...ramba ni haaa..macam2 style dah sekarang ekk..yang colourful pun ada,
memula dulu tu mama syok abih ngan yang jenis paling simple tu ajer..mak datuk rege dia..
almaklum laaa..tengok sample dalam katalog yang supplier kasi mama kat ofis..



ni plak..ribbon curtain...memang sah sah..ribbon diorang buat curtain..chanteek gakk..
ada gak kat pasar tu tadi..siap bersimpul2 ngan manik2 plak..ala2 accessories wanita daripada karangan manik2..tu la..
heheh..puas gantung kat leher..dah banyak sangat koleksi...gantung buat langsir plak..oppss! sory ;)



dan ini yang jadi pilihan mama...white color tuu..ada manik2 "love' lagi..bcadang nak gantung kat pintu nak ke dapur..
...kalau ada tetamu kat dining tu...boleh la cover sket..puashati dapat ni..rege pun puashati..
alamak rod curtain tadak plak kat pintu tu...cari kat IKEA la...cute..ringan..jer..bendalah ni pun..
huhuh..harap2 Luqman tak berminat la kot..nak belek2 benda ni bila mama gantung nanti..
kalau tak...paham2 jer laa..

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook