...alkisahnya...tersebutlah cerita...

heheh..meh sini mama nak story alkisahnya mama dan Luqman ke KK Sek7..selasa aritu..
appoinment dah buat..kul 10pagi..tiba kat kaunter kul 10 lelebih 5minit kot..oishh..dah kena sejibik..ngueheheh..
tu tak kesah sangat..yang nak share sesangat ni..hahaha..sila senyum2 sumbing dah la yer..
"nangka busuk" mama pagi tuuu..gedebuk kat lantai..kaunter depan skali tuu..sahsah beratus2 mata yang nampak..
sahih tempek tiles murahan ni..heheh salahkan lantai plak, apa ke taknya..mengejar Luqman nan sorang ni ler..
Luqman ni memang pantang nengok komputer..laptop sgala bagai bendalah gadjet2 ni..
yang tengah on..klau golap jer screen tu dia tak heran sangat..,
tup2..dia nampak sorang acik nurse ni tengah guna komputer..pelagi menerpa gi kat nurse tu..
pandainyer anak mama ni..nurse tu tak layan..yer la tengah kalut register..Luqman dok cuba nak tekan2 button cpu nurse tuu..
mau..nya mama tak fly on the lantai..kang ter..restart ka apa ka plak..kan ke cari pasal tu..
boleh kena sejibik lagikk..heheh..dah la masa timbang sebelum tu Luqman dah usik2 wayar mende ntah..
bising gak la mulut nurse tuu..mama diam jer..pahamm..dia stress tuu..ramai bley tahan gak..dia plak tengah sarat..
lagikkk laaa pahammmm...
Oishh mau 2jam lebih gak kat situ..2kali masuk bilik menyusu..selain dari tu..memang dok mengejar si cilik ni jer laa..
@ last dah penat meronda..tertdo sampai la no.giliran dipanggil..legaaa!gendong ke sana sinun..amek ubat..
dapat multivitamin lagik..sesen tak kluar.


Hmmm..kalau untuk mama2 preggy tu nak check-up,orait la kat sini..
tapi untuk mama nak bawak Luqman amek suntikan kat sini memang kena pikir 2..3 kali ni..
maunya ayah kena ikut skali..kalau tak..poliklinik kat Alam Budiman tu memang pilihan bijak..dokat..copat..
sediakan ongkosnya sajaa..
..peringatan untuk mama...penting ni..lupakan seketika gaya feminin itteww.."sporty mama" lepas ni..
baru sesuai ngan Luqman yang aktif tu

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook