"...0201.2010..."

channteeekkk....tarikh kat tajuk n3 ni..ermm...nak buat something laa ari ni..yang spesel..tarikh dah cantek bangat tuu.
buat gapo..ermmm...ermmooosesuatu yang mama angan2kan..harus direaliti..kan..BILA?
A.S.A.P...jom mama nak nak share ngan kalian..angan2 mama ni...harap2 cepat2 la jadik kenyataan.


corner idaman malaya mama...oishh..minat nya nak ada corner camni kat dalam umah mama ni..mesti sejuk jer mata memandang..beseri betol ngan pokok2 comel tu..kan :)
pelagi la..wall kat sliding tu dah di cat oleh ayah ngan kaler hijau yang seakan2 kaler kat dalam pic tuu..
betambah2 la angan2 mama..TAPI...
ada tapi nya tuu..LUQMAN..sekarang nak buat apa2 pun..orang pertama yang terlintas kat kepala..
yaa..jejaka mama ni laaa...oishh..paham2 jer laaa..sooo, hasrat mama tu..kita pendam kan seketika...
tengok gambar je la dulu buat masa ni...

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook