Seindah Butterfly 'Giveaway B'



Aiseyyymen....
cemana lak Luqman boleh tak perasan plak contest anjuran mama kak ecah ni..setau Luqman, mama minat sangat dengan kak ecah ni...sebab kak ecah ni punya tarikan yang tersendiri..lain dari yang lain, susah nak jumpa la senang cakap...ntah la, mama Luqman yang cakap..
apa2 hal pun tak boleh jadi ni,...nasib baik ada 2 hari lagi..sempat la Luqman nak anto penyertaan, dah la..semenjak dua menjak ni..mama Luqman plak yang "over inteprem"..asyik2 dia ajerr yang join contest..huhuhhuh...

Okey..tengok la aksi Luqman ni..


Kenali saya...Emir Luqman, umur sekarang dah 14 bulan...
gambar ni masa pepagi aidiladha yang lepas..boring dahhh..tunggu ayah balik dari masjid pastu baru nak gerak ke umah nenek,...dah la bangun awal2 pagi..bersiap cepat2 ingatkan nak terus ke umah nenek..tapi ayah cakap nanti tak sempat nak jemaah solat sebab orang start solat sunat aidiladha lebih awal...so, ayah pegi masjid yang dekat ngan umah kitaorang je..

Ohhyaa..Luqman dah ronda2 ke Powan Cuda nyer umah..ada memacam la yang mama Luqman suka...soo..biar mama la yang pilih, kan..tapi
.aaa..tshirt kaler itam ni..memang cun abisss..minat sangat..


miki tee tu pun canteekkk..mama cakap, tapi kalau Luqman pakai..macam kurennng sket laaa..Ben10 lagi syiokkk!


Luqman suka la yang ada ikan tuu, tukar nama Luqman baru best!..minat sangat..


Okey la...TQ ye auntie seindah butterfly...jugak Powan Cuda...daaaaaa ;)

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook