..serupa tapi tak same punnn...

..wallaaaweiiiy..tajuk n3 tu..untuk pujuk diri sendiri ker?..B yourself, jangan nak tipu diri sendiri laa..huhuhu..
Nak tau tak..alkisah disebalik tajuk n3 kali ni..okey, jom kite storymory kat sini...
Sebelum tu nak tanya apa perasaan korang bila gi satu majlis la macam majlis kawin contohnya..tetiba terserempak dengan jemputan yang sama2 datang ke majlis tu..dan dressing dia sebijik dengan apa yang tengah digayakan oleh korang time tu..hahaha..boria la, apalagi...penah tak korang alami situasi tuuu...


Tapi...
kes yang nak dikongsi kat sini bukan la tentang pakaian..tapi' "Template"..hahaha..template blog ghupernyerrr...hari ni secara tanpa sengaja..free2 petang tadi, godek2 terjah sana sini..amek ngko..!terserempak bukan satu tapi dua blog yang sama template..yang serupe template ni laaa...haa..aa..apa perasaan...marah?..tak boleh,..suke..?heheh..sedeh..?ntah tak tau nak gambarkan perasaan saat tu..pikir2 balik...apa nak poning2, dah nama pun download free template orang punye..ye tak?huhuh..kiranyer kitaorang ni punya taste yang sama la..hahaha..ayat pujuk diri sendiri lagi..cian mama.
Laaa..apsal tak teringat nak copy link yang empunya blog tu..kan dah boleh tubuh "group template sama tapi tak serupa" la plak..takpa2..bila2 ada free lagi, kite cari balik..

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook