..60 hari menjelang 2010..

..hujung tahun datang lagi!!!..makin banyak la xtvt sedia menanti...dan yang pasti bakal direalisasi..kannnn!..korang memasing pasti samakan, ada yang bakal bertunang, mendirikan rumahtangga...berpindah ke umah baru, beli perabot baru, berkhatan sebab sekolah pun nak cuti gak dan yang paling best...bercuti la..gi melancong..chaiyok!

November..
ermm, dah masuk hari ke-3 pun...belek2 diary,..oo Aidiladha bakal menemui kita di penghujung November ni,pada 27 nov...kira ada ><20hari gitu untuk buat persiapan yang >< gak la, tetapi kepada yang dah ada niat nak korban tahun ni..elok la tempah lembu lebih awal..



part mama...ermm kena plan untuk beli keperluan memasak awal sket,..pastu bab pakaian..kena pilih hari untuk gi beli sepasang dua baju untuk Luqman, mama & ayah..tengok la kalau sempat & kot2 tejumpa yang bekenan dihati..terus rembat sepasang pun jadilaahh...
penting gak untuk curi masa mengemas, bersih & menyusun atur perabot...ermm, nak dapatkan wangian untuk rumah yang tengah hot kat pasaran la..barula ceria diaidiladha nanti...apalagi ek..nak kena buat...ermm kemaskan diri..gunting rambut Luqman, bukankah bagus kita dapat raikan aidiladha nanti dengan rasa segar & kemas...tu ajela kot serba sket persediaan untuk aidiladha...balik kampung tak????27 nov tu hari apa ek, Jumaat!..ok gak dah hujung minggu pun..


Disember..

haaa...aaa!ini bulan penting..2nd Anniversary mama n' ayah "15 Disember 09"..apa plan?..kita gi holiday la..YES!..ke mana?..kena plan awal2 ni, apa2 pun kena book semua awal2, paham2 je la hujung2 tahun ni,kann..kang ada yang moncooong sedepa lak..heheheh.


18 December pun hari penting gak..kena amek tau ni.."Islamic New Year"

25 December..cuti lagi, Christmas lak..dedolu..tu, masa keje ngan compony mat salleh..memang celebrate sakan...beriya2 buat pokok christmas, masing2 bawak hadiah letak bawah pokok tu...24hb.petangnya ada makan2 pastu tukar2 hadiah..kira part paling best la tu..itu semua kenangan masa zaman anak dara..huhuh..
...
jeng..jeng..jeng......26,..27,...28,...29,...30,...31...YES!

You Might Also Like

2 comments

  1. salam kenal..ha ah kan..tak lame dah nak 2010..

    ReplyDelete
  2. hi...selamat bekenal2...senang2 nanti kite jenjalan ke laman catlina...:)

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook