CUTEST BABY IN BLUE CONTEST

eh...eh...contest!..jom join..joommmm..

secara rasminya contest ini dilancarkan dari: 24 October 2009 hingga 17 November 2009
Sempena meraikan our 5th Anniversary on 17th November 2009

TERMA & SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Terbuka kepada kesemua blogger yang menjadi follower saya secara langsung & tak langsung

2. Dengan Sukahati dan rela hati menjadi FOLLOWER saya di Blog ini..

3. Linkkan elizakru.blogspot.com di blog anda

4. Sila Add kan Banner Contest di side bar blog memasing...banner tersebut mestilah di link kepada entry contest ini

5. Sila buat special entry utk contest ini dan upload 1 keping gambar anak uols in blue..tak kisah la pakai baju biru ke, kasut biru ke, as long ada biru

6. Sila link kan url blog anda di comment saya ini bagi memudahkan saya melihat pernyertaan anda.

7. Pemenang akan dipilih oleh juri profesional berdasarkan kecomelan baby dan kualiti gambar serta gambar yg menarik perhatian juri

8. Had umur baby uols :- newborn ~ 5 tahun

9. Oleh sebab ini kali yg ke 5 punye anniversary, so akan ada 5 pemenang ..hadiahnya? tungguuuuu.........

p/s: Jangan lupa tulis nama dan umur baby uols ye!

ermmm..okey, semua terma dan syarat dah settle...dan..inilah gambar Luqman yang dipilih untuk contest ni...
secara kebetulan..sudip biru mama pun nak tompang sekaki..hehe
h


NAMA BABY: EMIR LUQMAN
UMUR: 1TAHUN 1BULAN

You Might Also Like

1 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook