..melekat kat TV..


ini cerita Luqman yang melekat kat tv..cartoon punya pasal...,
Upin & Ipin..ermmm,apa ntah nama anak itik kuning tu..'ming-ming" kot..antara watak2 yang Luqman mesti nak tangkap..geram kot tengok diorang tu melompat2 kat dalam tv tu..bila start je cerita ni..Luqman mesti cepat2 datang dok kat depan tv..sekejap pastu mesti dah melekat kat tv tu tersengih2 sambil bersorak2 menyanyi siap goyang2 punggung lagi..tu yang paling mama tak boleh lupa tu..tapi cuma time ada cerita ni kat tv je tau...sebab mama penah test Luqman ni,kat computer kat umah nenek ada banyak collection cerita ni tapi ermm..Luqman lagi berminat ngan keyboard computer tu plak...

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook