istimewa hujung minggu :)

kenapa belom ngantok lagi nie..ish..ishhh..

Luqman & ayah dah lama diulit mimpi..ni mesti gara2 share iced mocha ayah masa berbuka dalam keta td..heheh,tersangkut dalam kesesakan atas jambatan sg. apa ntah kat Klang tu..yg ada masjid kat tepi sg. tu...masa ontway balik shah alam selepas puas ronda2 ramadhan & shopping2 raya kat Jusco Bukit Tinggi.."THKS a lot ayah&Luqman yang setia menemani mama saban hujung minggu shopping persiapan aidilfitri tahun ni.

ermmm...atau?yes..yess..mama hapy sesangat sebab hari ni,mama dah berjaya mendapatkan handbag raya yang tersangatla menarik perhatian mama,pada pandangan pertama dah buat mama jatuh hati dan terus beli la, apa tunggu lagi..handbag raya mama ni cantik menarik dah tu tengah 'in' sekarang, ermm..color "ivory" nye tu,bila di 'mix&match'...amat2lah bersepadan dengan persalinan mama untuk raya pertama,kedua,ketiga dan seterusnya lahhh..pendekata balik raya tahun ni, tak payah nak bawak 2-3 handbag lagi...dah tu lagiii,saiz nya yang sederhana besar tu boleh la nanti Luqman nak tumpangkan botol susu/botol air minum kat poket handbag mama tu..ermm, paling special sekali, kira yang paling mama suka pada keychain yang sesajer digantung berambu-ramba kat tepi beg tu..ermm..ermmm..sebelum masuk kat butik beg mama tu mama sempat singgah kat Carlo Rino,memang cantik menarik keychain2 kat situ tapi mama kureng plak ngan design handbag yang ada,wlaupun suatu ketika dulu mama adalah peminat setia 'carlo Rino'..kenapa ya?mayB designer dia dah tua kot..huehuehue.."gelak ada makna tuu".

ermm..handbag mama tu belum nak bergambar lagi..dah simpan bebaik dlam gobok, macam malas lak nak kuarkan semata2 nak ambik gambar.Takpe la raya nanti baru kita buat sesi foto shoot banyak2..almaklum laaa..konvoi dari Shah Alam ke kampung atok&nekpah ayah kat Perak..pastu balik kampung tok&wan mama kat Kedah plak..alang2 dah lalu saudaramara kat Penang pun nak dijengok jugak..plannn..jangan tak plannn..

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook