'CUTE SLEEPING BABY CONTEST'



Salam perkenalan dari mama Luqman buat tuan empunya blog "Love My New Life"..Baiti@Mizz Zizie yang menganjurkan contest ini..ikhlas cakap..blog "Love My New Life" ni..special la,lain dari yang lain,simple..kemas lagi teratur...menarik, tertarik,kau tetap D'boom!
yang empunya blog ni tersangat la friendly, tengok la punya le ramai mama & mommy tersenarai cantik kat blog dia, kan..ermmm...kalau mama e'ZA nak amek kesempatan ni untuk kenal ngan Puan Baiti@Mizz Zizie,boleh tak?..best,kalau dapat kawan ngan orang2 yg friendly ni..



NAMA BABY: EMIR LUQMAN B. NAZRI
BIRTH DATE: 21 SEPTEMBER 2008
PLACE OF BIRTH: PUSAT RAWATAN MAHSURI, BANDAR DARULAMAN
NAMA IBU: SUHAIZA SIRU


Hi..Luqman join contest ni..sempena 1st birthday Luqman pada 21 Sept. ni..harap2 murah rezeki Luqman di aidilfitri tahun ni...boleh menang contest auntie Baiti, YES!
Untuk pengetahuan auntie Baitie, Luqman ngantoook sesangat time tu,dah tak boleh tahan..apalagi, kat bahu ayah pun okey laaa..mama Luqman tu taknak balik lagi..masih nak jalan2..almaklumlaaa...dah lama tak gi jalan2 kat Melaka..:)

You Might Also Like

3 comments

  1. salam terjah dear...huhuh..dear..pl add full pic leh tak...combine pic not accepted lerkk.huhuhuh..my blig link pun tk der kat ur bloglist ...nnt add erkkk..tq for joining..nnt i terjah lagikk...pastuh tinggal kan link contest kat my comment erkk..tq again dear

    ReplyDelete
  2. ok..ok.tq sebab beri komen, ermm dh tukar full pic,tp memang badan&kepala jaaa..dh mama dia suka zoom bila snap gambar..heheheh...hopefully..diterima.

    ReplyDelete
  3. salam kenal dan salam lebaran..meh join my contest lak..

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook