April 7, 2017

majlis hari jadi

berkenduri di pagi Jumaat...
..lepas tengok gambar2 yang teacher Aisyah share kat group whatsapp hari ni..
dan terperasan😓
tak terupdate even satu entry pon perihal ulang tahun Aisyah bulan Februari tu hari..
padahal celebrate nya berkali jugalah.. iskh.. iskhh, apa nak jadi dengan notaharianmama dah ni
lagi sadis henpon ni boleh pulak acah-acah spring cleaning ka gena taktau la..suka dia je delete2 gambar orang😕
hmm...kalau dah notaharianmama katanya.. kita ambik gambar yang teacher share pun ok lah, walaupun kek orang birthday orang.. tapi Aisyah nye school juga kan ':)

No comments:

Post a Comment

sudi-sudikan... :)