April 20, 2017

iris Nuraisyah & hari sukan

hari sukan sekolah, sukan pertama buat Aisyah yang baru bersekolah 3bulan lebih camtu
excellent sangat setakat ni,...sehari pun tak pernah tak pergi sekolah lagi
sampai hari cuti pun terpaksa bawa pergi depan sekolah..
nak tengok sendiri baru percaya sekolah cuti hari tu😓
....tapi semalam ponteng buat pertamakali😅...saja-saja takmo pi sekolah sebab nak ajak mama keluar beli beg tarik😱..nak bawa pi sekolah..nak tarik apalah ke sekolah tu ye???
naseblah pujukan diterima akhirnya...
"kita tunggu ayah balik baru pi beli yang cantik laaagi cantik"..hehe, pepandailah ayah nak tukar tajuk nanti...so ke sekolah semula hari ni.

sekitar hari sukan weekend lepas...
senanghati sukan gabungan antara 3buah sekolah sahaja...tak crawded & anak-anak pun enjoy.
perarakan masuk padang dengan maskot masing-masing yang paling best kalau budak-budak tadika ni kan.
aisyah in action...game ni kumpulan Biru Juara!!!
lagi game 5yearsold...kumpulan Biru menang lagi👏👏👏
kumpulan Biru juara padang👏👏👏
memancor-mancor silauan medal emas pertama Aisyah.
bersama penyokong utama...dan cameraman👍yang baju kuning tu😍

No comments:

Post a Comment

sudi-sudikan... :)