April 8, 2017

Alamanda

kepada yang Google dan jumpa ni, maaf ya..takde bunga Alamanda nya di sini, harap maklum.
tapi kalau kelas Alamanda ke supermarket Alamanda ke..yang tu ada๐Ÿ˜…..
ada ceritanya.."budak kelas Alamanda buat spek mata kat A-Look supermarket Alamanda"
... dan dan budak Alamanda yang kat rumah ni pun gatal pedih mata semua lah nak pi buat spek mata kat A-Look supermarket Alamanda tu.
ye lah ye lah.. dah lama sangat tak jenguk ke Alamanda, katanya so jommm je la.
Puaskan hatinya bawa check mata kat A-Look, Alamanda,
check jer.. tak perlu berspek bagai pun lagi, so nikmati lah anugerah penglihatan yang Allah bagi tu sebaiknya... pandang dengan mata kasar terus ke mata hati...
moga-moga yang baik-baik saja keluar dari mulut kita, ameennn.

bamboo forest ke ni๐Ÿ˜
bila ke Alamanda, mesti tergerak nak jengok&bergambar kat sini๐Ÿ˜€

1 comment:

sudi-sudikan... :)