March 20, 2017

Happy School Holiday!!!

jadi marilah kita up entry yang...
yang anak-anak kita suka nak buat lah bila cuti sekolah which is bercuti lah..
apa lagi, kan.
tak kisah lah walau cuma sehari dua di hujung minggu,
pada kami tanpa hotel mewah bagai pun tetap bercuti juga namanya😅...janji ada pantai...gituu😎
time kecik-kecik ni je la pon suka nak ajak ke pantai...takde hal bab berendam sampai legam tu...kannn😀
Kejadiannya weekend lepas...ber tema'kan release tension untuk abanglong yang baru selesai ujian KAFA.. ala-ala refreshment gitu.. before hadap ujian kat sekolah pulak.
Alhamdulillah, selesai semua dah..
nah! seminggu cuti sekolah.. jenuh aku pikir aktiviti untuk seminggu ni😏
apaponnn...

new Monday --> new week ---> new Goals! 💪💪💪

1 comment:

  1. Biasalah, budak budak ni asal cuti jer nak bercuti. Asal cuti jer nak duk hotel. Dulu, hakak tak de pun bercuti. Cuti paling kuat pun main pondok pondok bawah pokok. Tu pun dah best sangat dah tu.

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)